Shakira a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate pe reteaua de socializare Facebook.

Astfel, artista columbiana cu origini libaneze are 86,6 milioane de admiratori pe Facebook, stabilind astfel un nou record de popularitate. Cantareata Rihanna se afla pe locul al doilea cu 86,3 milioane de admiratori.

"Wow... tocmai mi s-a spus ca am pagina de Facebook cu cele mai multe Like-uri din lume! Inca nu-mi vine sa cred", a declarat Shakira pe pagina ei de Facebook.

"Intotdeauna mi-am dorit sa am multi prieteni, dar nu mi-am imaginat niciodata ca vor fi atat de multi. 86,6 milioane! Va sunt recunoscatoare si va multumesc din suflet pentru sprijinul vostru. Ma simt bucuroasa sa va am ca prieteni. Un pupic urias pentru toti! Va multumesc, Shak", a adaugat cantareata, scrie MEDIAFAX.

In urma cu cateva saptamani, Shakira si Rihanna au lansat impreuna un duet inedit, single-ul "Can't Remember to Forget You".

Locul al treilea in topul celor mai populare vedete pe Facebook este ocupat de rapperul Eminem, cu putin peste 84 de milioane de like-uri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.