Pamela Anderson a pozat nud, la varsta de 46 de ani, pentru revista franceza Purple, sedinta foto fiind realizata de fotograful american Sante d`Orazio.

Fotografiile pentru revista Purple au fost realizate la 25 de ani dupa ce Pamela Anderson a aparut pentru prima oara nud pe coperta revistei Playboy. Dupa ce au fost postate fotografiile, site-ul publicatiei franceze Purple s-a blocat din cauza numarului mare de accesari.

Pamela Anderson nu este la prima colaborare cu Sante d’Orazio, acesta fotografiind sex-symbolul american in 2000, pe terasa unei resedinte din Hollywood Hills, Los Angeles. Fotografiile respective au fost publicate ulterior in volumul "Pamela Anderson: American Icon", aparut in 2005 la editura Schirmer/Mosel din Munchen, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, actrita canadiana, cunoscuta mai cu seama pentru rolul din serialul "Baywatch", va juca in adaptarea pentru marele ecran a romanului "Vernon God Little", de D.B.C. Pierre, recompensat in anul 2003 cu prestigiosul Man Booker Prize, ce va fi regizata de cineastul german Werner Herzog.

Pamela Anderson, in varsta de 46 de ani, este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Baywatch" si "V.I.P.". Cariera ei a urmat o curba ascendenta dupa ce starleta canadiana a fost desemnata Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De altfel, Pamela Anderson este modelul care a avut cele mai multe aparitii pe coperta celebrei reviste americane pentru adulti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.