Kanye West ii va cumpara logodnicei sale, Kim Kardashian, cu care se va casatori in luna mai, zece restaurante din franciza Burger King din Europa, ca dar de nunta.

"Ca intotdeauna, Kanye are o conceptie neconventionala cand ii face cadouri lui Kim. El stie ca industria fast-food este de incredere si profitabila, in plus Burger King este un lant international, prin urmare ca este o idee perfecta pentru Kim. Kanye vrea sa ii cumpere zece restaurante din Marea Britanie, Italia si Franta, transformand-o pe Kim intr-o femeie de afaceri internationala", a declarat o sursa pentru publicatia The Daily Star, transmite MEDIAFAX.

Kanye West, care detine cateva restaurante Fatburger in Chicago, prin intermediul companiei sale, KW Foods LLC, ar dori ca logodnica sa sa renunte la reality show-ul "Keeping Up With the Kardashians", care este difuzat la televiziunea americana E!, si sa inceapa o cariera de succes in afaceri.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care s-au logodit in octombrie 2013, se vor casatori pe 24 mai, la Paris. Kim Kardashian si Kanye West, a caror relatie a inceput in 2012, sunt parintii unei fetite, North, nascuta la jumatatea lunii iunie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.