Serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" s-ar putea incheia pe marele ecran, nu la televiziune, prin intermediul unui lungmetraj.

Scriitorul George R. R. Martin, autorul romanelor pe baza carora este realizat serialul, a lasat sa se inteleaga ca ideea este discutata in aceasta perioada in cadrul echipei de productie a postului HBO.

"S-ar putea sa fie nevoie de un lungmetraj pentru a incheia serialul", a declarat George R. R. Martin pentru publicatia The Hollywood Reporter.

"Ar putea fi o productie cu un buget de lungmetraj, ceva de ordinul sumei de 100 milioane de dolari pentru un film de doua ore. Stiti, acei dragoni sunt uriasi", a adaugat scriitorul american, transmite MEDIAFAX.

In conditiile in care sezonul al patrulea din serialul "Urzeala tronurilor" va debuta pe micile ecrane din Statele Unite pe 6 aprilie si George R. R. Martin mai are programate alte doua romane din aceasta franciza literara, creatorii show-ului produs de HBO au vorbit deja despre dorinta lor de a incheia serialul dupa sapte sau opt sezoane, insa nu au luat deocamdata o decizie finala in acest sens.

Este posibil ca universul "Game of Thrones" sa se prelungeasca, pe marile ecrane, gratie celor trei nuvele scrise de George R. R. Martin in seria "Tales of Dunk and Egg", care au o actiune anterioara aceleia din "Urzeala tronurilor", fiind plasata cu 90 de ani inainte de evenimentele din aceasta serie.

Cel de-al patrulea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" va avea premiera in Romania pe 7 aprilie pe postul HBO.

Inspirat din seria de romane "Cantec de gheata si foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o actiune centrata vag in secolul al XV-lea, intr-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul si fantasticul vin in completarea actiunii din "Urzeala tronurilor".

Serialul "Game Of Thrones" a fost recompensat cu numeroase premii internationale, inclusiv un Glob de Aur si un premiu Emmy, castigate de Peter Dinklage la categoria cel mai bun actor in rol secundar.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Seria "Cantec de gheata si foc" ("A Song of Ice and Fire") este o fantezie epica scrisa de romancierul si scenaristul american George R. R. Martin. Acesta a inceput sa lucreze la aceasta serie in 1991, primul volum fiind publicat in 1996. Planificata initial ca trilogie, seria cuprinde pana in prezent cinci romane publicate si inca doua aflate in stadiul de proiect. Romanele din aceasta serie au fost traduse in peste 20 de limbi si s-au vandut in peste 24 milioane de copii doar in America de Nord.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.