Pentru a promova Ziua Internationala a Fericirii, sarbatorita in fiecare an pe 20 martie, cantecul "Happy", intepretat de Pharrell Williams, va fi difuzat vreme de 13 zile, continuu, de serviciul de streaming muzical iHeartRadio.

Acest cantec, nominalizat la Oscar si inclus pe coloana sonora a filmului de animatie "Despicable Me 2", a ajuns deja pe primul loc in topurile muzicale din 20 de tari, iar Pharrell Williams a decis sa foloseasca succesul piesei sale pentru a promova o initiativa a Organizatiei Natiunilor Unite.

Incepand de marti, 18 martie, cantecul "Happy", este difuzat non-stop pe un post online afiliat serviciului iHeartRadio, pana pe 31 martie. Pharrell Williams a fost desemnat in an acest ambasador al United Nations Foundation cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii si ii indeamna pe toti fanii sa promoveze aceasta sarbatoare pe diverse platforme de socializare folosind hashtagul "#happinessday".

Organizatorii evenimentului vor dona toate fondurile obtinute in aceasta perioada organizatiilor afiliate ONU care organizeaza actiuni de caritate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.