Artistul american Chris Brown a fost arestat, vineri, in California, pe baza unui mandat emis pentru incalcarea regimului de libertate conditionata ce are legatura cu agresiunea comisa de muzician in 2009 asupra iubitei sale de atunci, Rihanna, a anuntat Politia din Los Angeles.

Artistul, in varsta de 24 de ani, se afla in arestul Politiei din Los Angeles, fara posibilitatea de a fi eliberat pe cautiune, dupa ce a fost arestat in Malibu, vineri, in jurul orei locale 14.00.

Mandatul de arestare a fost emis de judecatorul James Brandlin de la Curtea Superioara din Los Angeles, dupa ce acesta a aflat ca muzicianul nu a respectat termenii regimului de libertate conditionata si a fost dat afara din clinica de dezintoxicare din Malibu in care justitia ii ordonase sa se interneze.

Rapperul american, care este implicat si intr-un proces la Washington, in care este acuzat de agresiune, se afla in centrul de reabilitare din Malibu unde urma un curs de terapie contra acceselor de furie, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.