Formatia canadiana Comeback Kid, nume etalon al scenei hardcore/ punk internationale, va canta in premiera in Romania, pe 8 iulie, in Club Fabrica din Capitala.

De la lansarea albumului de debut, in 2003, Comeback Kid a devenit o forta de necontestat pe scena hardcore. Aflat la al cincilea material discografic din cariera, Comeback Kid reprezinta intensitatea hardcore si influenta scenei skate punk a anilor '90, inseamna heavy, dar melodic, inseamna pasiune si dedicare. Comeback Kid a concertat in toata lumea, din America de Nord si pana in Europa, Asia, Australia si America de Sud, iar show-urile grupului sunt o dovada clara al spiritului hardcore, fara compromis, prezentat si respectat asa cum a fost el conceput.

Canadienii ajung pentru prima data in Romania cu ocazia promovarii noului album, "Die Knowing", lansat la inceputul acestui an. Invitati speciali la acest eveniment sunt Rock N Ghena - hardcore metal, din Mangalia, si The Boy Who Cried Wolf, din Bucuresti.

Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate prin www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete, la pretul de 40 de lei, pana pe 1 mai, 50 de lei, pana pe 24 iunie, si 60 de lei, pana pe 8 iulie, inclusiv la intrare. Biletele pot fi procurate si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si online de pe www.myticket.ro, www.eventim.ro si www.bilete.ro.

Concertul face parte din seria Urban Metal - gazduita periodic de cluburile B52 si Fabrica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.