Vedeta de televiziune Oprah Winfrey, desemnata de revista Forbes cea mai influenta celebritate din lume pe anul 2013, va lansa in septembrie o antologie de eseuri intitulata "What I Know for Sure", informeaza contactmusic.com.

In cartea ce va fi lansata pe 2 septembrie, Oprah Winfrey va include eseurile pe care le-a publicat, in ultimii 14 ani, in revista O, pe care o conduce.

Eseurile din acest volum sunt grupate tematic, acoperind subiecte precum recunostinta, bucuria, respectul si sansa, transmite MEDIAFAX.

Cartea va "oferi o perspectiva rara, puternica si personala asupra vietii interioare a lui Oprah - gandurile, luptele si visele sale", se arata intr-un articol despre aceasta carte publicat in ziarul The New York Post.

Oprah Winfrey, in varsta de 60 de ani, este supranumita "regina talk show-urilor" datorita emisiunii sale "The Oprah Winfrey Show", care a debutat in anii 1980. De-a lungul anilor, Oprah a atras o audienta de peste 16 milioane de telespectatori, iar emisiunea ei primea 1 milion de dolari pentru fiecare 30 de secunde de publicitate difuzate in timpul show-ului.

In prezent, conform revistei Forbes, este cea mai bogata femeie de culoare din lume, cu o avere personala cotata la 1,5 miliarde de dolari.

De la 1 ianuarie 2011, Oprah Winfrey a devenit presedintele postului de televiziune OWN, cu programe produse de Harpo Productions si Discovery Communications, iar, in august 2013, putea fi urmarit de peste 83 de milioane de telespectatori din Statele Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.