Actorul Jean Claude Van Damme filmeaza o reclama la o marca de bere la Balea Lac, judetul Sibiu, vedeta afirmand ca a realizat deja sase filme in Romania, tara in care "se vede ca oamenii muncesc foarte mult si fac progrese semnificative zi de zi".

La filmarile de marti de la Balea Lac, actorul poarta un costum de blugi, cu camasa fara maneci, desi se inregistreaza, potrivit meteorologilor, minus trei grade Celsius, iar stratul de zapada masoara 143 de centimetri.

Van Damme a declarat presei ca a mai fost in Romania, realizand deja sase filme aici.

"Vreau sa imi salut toti fanii din Romania. Stiu ca aici am un fan club foarte puternic. Ma bucur sa fiu din nou in Romania. De cand am fost ultima data se vad progrese mari, se vede ca oamenii muncesc foarte mult si fac progrese semnificative zi de zi", a spus Van Damme, care s-a declarat incantat de peisaj, transmite MEDIAFAX.

Actorul a ajuns, luni dupa-amiaza, la Balea Lac, cu un elicopter, fiind cazat la Caban Balea Lac. El va filma si in cursul zilei de miercuri, echipa sa achitand Primariei comunei Cartisoara o taxa de 2.000 de lei pentru ocuparea spatiului public.

Initial, echipa sa a vrut sa-i aduca patul propriu, deoarece vedeta a cerut ca patul sa fie mare si salteaua dintr-o singura bucata, dar s-a renuntat la idee dupa ce a fost gasit un pat corespunzator in cabana. Van Damme a venit insa cu o parte din mancarea pe care o consuma.

Despre reclama la care lucreaza vedeta nu a facut niciun comentariu, iar membri staff-ului au refuzat sa prezinte detalii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.