Actrita britanica Kate Winslet va primi, pe 17 martie, la Los Angeles, o stea pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, informeaza contactmusic.com.

La ceremonia de dezvelire a stelei, care va avea loc in fata Hotelului W Hollywood, de pe Hollywood Boulevard, vor fi prezenti regizorul James Cameron, regizorul filmului "Titanic", in care Kate Winslet a jucat rolul principal, si actrita Kathy Bates, colega de distributie a actritei din acelasi lungmetraj.

"Suntem atat de fericiti ca actrita Kate Winslet va fi aici, pe faimosul nostru bulevard al viselor, primindu-si steaua binemeritata. Am vazut-o pe Kate stralucind in atatea roluri, iar fanii din intreaga lume au asteptat cu nerabdare sosirea acestei zile speciale", a declarat Ana Martinez, producatoare ceremoniilor de pe Walk of Fame, scrie MEDIAFAX.

Kate Winslet, in varsta de 38 de ani, este cunoscuta pentru interpretarea unor personaje feminine complexe, pe care le-a jucat intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", Marianne Dashwood din "Ratiune si simtire/ Sense and Sensibility" si muza lui J. M. Barrie din "In cautarea Taramului de Nicaieri/ Finding Neverland".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.