Piesa "Thrift Shop" a duoului Macklemore & Ryan Lewis a fost desemnata cel mai bun cantec rap din ultimii 25 de ani, potrivit unui top intocmit de editorii revistei americane Billboard, informeaza contactmusic.com.

Pentru acest cantec foarte popular in randul publicului, duoul Macklemore & Ryan Lewis a fost recompensat cu doua premii Grammy in luna ianuarie. Aceeasi piesa a ocupat primul loc in Top 100 Hot Rap Songs, intocmit de editorii revistei Billboard, care masoara performantele celor mai bune cantece rap incepand din 1989.

Desi cantecul a fost lansat in 2012, prezenta sa in Top 100 Hot Rap Songs vreme de 18 luni consecutiv l-au ajutat sa ocupe primul loc in acest clasament, invingand o serie de piese celebre.

In plus, un alt single al aceluiasi duo, intitulat "Can't Hold Us", un featuring cu Ray Dalton, ocupa locul al patrulea in acelasi top.

Piesa "Tootsee Roll" lansata de grupul 69 Boyz in 1994, s-a clasat pe locul al doilea, iar podiumul a fost completat de "Hot Boyz" lansata in 1999 de Missy Elliott ft. Nas, Eve si Q-Tip.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.