Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care s-au logodit in octombrie 2013, se vor casatori pe 24 mai, la Paris, informeaza contactmusic.com.

Cei doi se vor casatori pe 24 mai, dar, potrivit publicatiei US Magazine, invitatii vor sosi la Paris cu cateva zile inainte de data ceremoniei.

Totodata, Kim Kardashian, aflata la a treia casatorie, a afirmat de curand ca isi doreste o ceremonie restransa si ca a taiat de pe lista invitatilor prieteni si chiar membri ai familiei.

"Vom avea o nunta intima, superrestransa, iar, pe masura ce inaintam cu pregatirile, ne dam seama ca ne dorim sa fie mai restransa (...) decat isi inchipuie lumea", a spus recent Kim Kardashian, potrivit MEDIAFAX.

Pe de alta parte, Kanye West intentioneaza sa adauge pe lista invitatilor personalitati renumite din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de moda Givenchy, Karl Lagerfeld, si editorul-sef al editiei americane a publicatiei Vogue, Anna Wintour.

Kim Kardashian si Kanye West, a caror relatie a inceput in 2012, sunt parintii unei fetite, North, care s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013.
Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.