Gala valorilor, a fost acordat actorului Radu Beligan, printre laureati numarandu-se coregraful Gigi Caciuleanu, medicii Radu Zamfir, Valentin Calu si Catalin Pivniceru, reprezentanti ai motilor care i-au salvat pe acestia in urma accidentul aviatic din Apuseni

La evenimentul desfasurat, marti seara, la Ateneul Roman, au mai fost premiati realizatoarea de televiziune Eugenia Voda, comisarul sef Aurel Calin, Simona Baciu - fondatoarea Transylvania College, Ionut Dumitru - presedintele Consiliului Fiscal, omul de afaceri Marcel Barbut - patronul Adeplast.

Au fost premiati si fostul presedinte al Republicii Moldova Mihai Ghimpu si parlamentarii liberali Valeriu Munteanu, Corina Fusu, Gheorghe Brega, pentru ca sunt initiatorii documentatiei inaintate Curtii Constitutionale a Republicii Moldova pentru recunoasterea limbii romane ca limba oficiala.

Premiile au fost acordate de actori intruchipand personaje precum Lucia Sturdza Bulandra, Constantin Tanase, Titu Maiorescu, Tristan Tzara, Dumitru Mociornita, Regina Maria, Carol Davila, Gheorghe Lazar, Henri Coanda si George Enescu, personalitati care ar fi fost premiate la o Gala MEDIAFAX de acum aproximativ 100 de ani.

De fapt, istoria a fost legata de prezent, pentru a putea privi spre viitor.

In aceasta logica, Lucia Sturdza Bulandra, interpretata de catre Ileana Stana Ionescu, a fost cea care i-a acordat premiul lui Radu Beligan. Constantin Tanase, in interpretarea lui Valentin Teodosiu, i-a inmanat premiul Eugeniei Voda, iar Titu Maiorescu, jucat de Alexandru Repan, l-a premiat pe Aurel Calin. premiul destinat lui Ionut Dumitru a fost oferit de Tristan Tzara (Dan Bordeianu), Marcel Barbut si-a primit premiul de la Dumitru Mociornita (Cristi Iacob), iar premiul salvatorilor din Apuseni a fost acordat chiar de catre Regina Maria (Andreea Macelaru). Medicii implicati in accidentul aviatic din Apuseni a fost premiati de Carol Davila (Mihai Gruia Sandu), Simonei Baciu i-a fost acordat premiul de catre Gheorghe Lazar (Marius Stanescu). Henri Coanda (Vladimir Gaitan) a ales sa-l premieze pe Gigi Caciuleanu, in timp ce George Enescu, interpretat de George Ivascu, i-a premiat pe parlamentarii moldoveni.

Citeste si:
Andreea Bălan, mesaj neașteptat după ce a pierdut marele premiu...
Andreea Bălan, mesaj...

Prezentam lista laureatilor Galei MEDIAFAX 2014 - Gala Valorilor:

- Marele Premiu - Premiul pentru construirea legendei prin performanta – Radu Beligan

- Premiul pentru excelenta in comunicare - Eugenia Voda

- Premiul pentru competenta - comisar-sef Aurel Calin

- Premiul pentru exprimare libera – Ionut Dumitru

- Premiul pentru performanta in antreprenoriat – Marcel Barbut

- Premiul pentru voluntariat in cauze etice si caritabile – salvatorii din Apuseni: Argentin Todea, Gheorghe Giurgiu si Gheorghe Trif

- Premiul pentru transformarea profesiei intr-o religie - medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Catalin Pivniceru

- Premiul pentru educatie – Dascalul Romanilor – Simona Baciu, fondatoarea Transylvania College

- Premiul pentru fortarea limitelor - coregraful Gigi Caciuleanu

Citeste si:
Gina Pistol nu are liniște nici în vacanță. Ce a pățit iubita lui...
Gina Pistol nu are liniște...

- Premiul pentru promovarea spiritului si culturii romane – Mihai Ghimpu, Valeriu Munteanu, Corina Fusu, Gheorghe Brega

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania face in prezent parte din cel mai mare grup media din Romania, Mediafax Group, si are peste 2.000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, analize de piata, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro. Mediafax Group este o companie construita in jurul continutului si reuneste cele mai multe branduri-lideri de piata din presa romaneasca.

Citeste si:
Astăzi se împlinesc 103 de la nașterea lui Radu Beligan! Portretul...
Astăzi se împlinesc 103 de la...

Gala Mediafax 2014 a beneficiat de sprijinul Alpha Bank, Bancpost, Romtelecom, Cosmote, Certinvest, E.ON, Eximtur, Immofinanz, Tiriac Auto, NNDKP, CITR, Volksbank, Romexpo, Bergenbier, PepsiCo Romania si Nissa - Parteneri Gold.l


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.