Toate finalistele concursului "Cele mai frumoase carti din Romania 2013" se numara printre cele 576 de carti frumoase, din 30 de tari, prezentate in expozitia "Best Book Design from all over the World" la Targul de carte de la Leipzig, care va avea loc intre 13 si 16 martie, informeaza un comunicat.

De asemenea, volumele "Munka", design Timotei Nadasan, si "A homalyban maradas osztone/ Instinctul de a ramane in umbra", conceptie grafica - Kristina Hajdu, ilustratii - Zsolt Vidak, publicata de editura Bookart, s-au numarat printre finalistele concursului international de design de carte "Best Book Design from all over the World".

Competitia anuala "Best Book Design from all over the World" are loc la Leipzig din 1963, scrie MEDIAFAX.

Volumele "Dulciuri de poveste", de Olivia Steer, "Uibesc", de Iv cel Naiv, si "Intre Orient si Occident", de Neagu Djuvara, se numara printre cele 39 de titluri castigatoare ale concursului national de design de carte "Cele mai frumoase carti din Romania", editia 2013. Printre cele 39 de titluri castigatoare se gasesc atat carti realizate de edituri prestigioase, cat si titluri publicate de edituri mici sau chiar publicate de autori. Mai multe informatii despre cartile castigatoare se gasesc pe site-ul celemaifrumoasecarti.ro.

Targul de carte de la Leipzig este al doilea eveniment de profil din Germania, dupa cel de la Frankfurt, si unul dintre cele mai importante puncte de intalnire pentru scriitorii si editorii din Europa Centrala si de Sud-Est.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.