Actrita americana Scarlett Johansson este insarcinata cu primul ei copil, care se va naste la sfarsitul acestui an, informeaza contactmusic.com.

Scarlett Johansson, in varsta de 29 de ani, este logodita cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013. Cuplul nu a anuntat pana in prezent data nuntii.

Informatia despre sarcina actritei a fost confirmata saptamana aceasta chiar de Dauriac, proprietarul unei agentii de publicitate, care a declarat pentru tmz.com ca Johansson este insarcinata in cinci saptamani.

Potrivit MEDIAFAX, Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divortat in decembrie 2010. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcandu-se la varsta de 14 ani, dupa ce a jucat alaturi de Robert Redford in filmul "Imblanzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentati regizori din industrie, precum fratii Joel si Ethan Coen, Brian de Palma si Christopher Nolan.

Succesul mondial obtinut de "Rataciti printre cuvinte/ Lost in translation", de Sofia Coppola, in 2003, i-a adus premiul BAFTA si i-a relevat talentul artistic in fata lumii intregi, ajutand-o sa devina apoi "muza" lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele "Match Point", "Bomba zilei/ Scoop" si "Vicky Cristina Barcelona".

A devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge".

S-a remarcat in pelicule precum "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Jurnalul unei dadace" si "Cealalta mostenitoare Boleyn".

In ultimii ani, actrita americana a aparut si in filme de actiune, interpretand personajul Black Widow din filmele "Razbunatorii"/"The Avengers" si "Iron Man 2". Ea va incepe sa filmeze pentru "Lucy", un thriller de actiune regizat de Luc Besson, dupa incheierea filmarilor la "Captain America: The Winter Soldier".

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

Pe 28 februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gala de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.