Trupa Coldplay va lansa albumul "Ghost Stories", al saselea material de studio din cariera grupului britanic, pe 19 mai, informeaza site-ul publicatiei The Hollywood Reporter.

Noul disc, care include deja single-ul recent lansat "Magic", reprezinta prima colaborare a grupului britanic cu casa de discuri Parlophone/ Atlantic.

Fanii care au lansat comenzi pentru "Ghost Stories" vor putea sa descarce automat noul single "Magic", care este deja difuzat pe canalul de pe YouTube dedicat trupei Coldplay. Precedentul album al formatiei britanice s-a intitulat "Mylo Xyloto" si a fost lansat in 2011.

In august 2013, Coldplay a lansat piesa "Atlas", care a facut parte din coloana sonora a filmului "The Hunger Games: Catching Fire".

O editie de lux, pe CD, a albumului "Ghost Stories", va include un bonus de trei piese si va putea fi cumparata exclusiv de pe site-ul target.com/coldplay.

Coldplay isi va promova noul album printr-un turneu mondial care va debuta cu un show la editia inaugurala a iTunes Festival din cadrul evenimentului South by Southwest (SXSW) din Statele Unite, pe 11 martie. Acel concert va fi difuzat in direct pe internet si la cerere prin intermediul platformei iTunes Store.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.