Legenda rock Billy Idol revine in Romania si va concerta, pe 29 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, si pe 30 iunie, in premiera, la Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj Arena, informeaza organizatorii concertului din Capitala, Events.

De la pionier al punkului la superstar planetar, Billy Idol este o emblema de peste trei decenii si si-a creat o nisa muzicala unica. Si-a castigat respectul fanilor pentru ca a reusit, de la bun inceput, sa faca loc arogantei atitudini punk in pop-ul si rock-ul mainstream, cu piese ce s-au transformat in evergreenuri.

La fel de energic ca intotdeauna, Billy Idol porneste din nou la drum in vara, dand fanilor din mai multe generatii ocazia de a canta alaturi de el intr-un show ce va cuprinde toate hiturile sale. Il are alaturi de el pe partenerul sau, Steve Stevens (chitara).

Membru al trupei Bromley Contingent, fan Sex Pistols, Billy Idol a fost vocalul popularei formatii britanice de punk Generatia X din 1976 pana la destramarea acesteia, in 1981. Apoi a decis sa-si incerce norocul in SUA, moment in care a inceput sa colaboreze cu geniul chitarii Steve Stevens, un parteneriat muzical important. In continuare, Billy a turnat hit dupa hit, printre care "Rebel Yell", "White Wedding", "Dancing With Myself" "Flesh For Fantasy", "Hot In the City", "Eyes Without A Face" si "Cradle of Love".

In octombrie, Billy Idol isi va lansa autobiografia, "Dancing with myself", precum si primul sau album de studio din 2005 incoace.

Biletele Regular pentru concertul Billy Idol de la Bucuresti sunt disponibile la pretul promotional de 128,4 lei pana pe data 25 martie inclusiv. Incepand cu data de 26 martie, pana in ziua dinaintea concertului, bilete costa 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 181,9 lei.

Biletele Golden Ring sunt disponibile la pretul de 214 lei pana in ziua showului, cand vor costa 235,4 lei.

Biletele pentru ambele evenimente vor fi puse in vanzare, luni, la ora 15.00, si vor putea fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.