Cantareata Gwen Stefani a nascut, vineri, un baietel, care a primit numele Apollo Bowie Flynn, acesta fiind cel de-al treilea copil al artistei care este casatorita cu muzicianul Gavin Rossdale, informeaza people.com.

"Bine ai venit, Apollo Bowie Flynn Rossdale, 28/2/14", a scris Gavin Rossdale, sambata, pe platforma Twitter. El a precizat ca Bowie si Flynn sunt numele de fata ale mamei sale si ale mamei cantaretei Gwen Stefani.

Gwen Stefani a pastrat o discretie maxima in privinta sarcinii, dezvaluind abia in luna ianuarie sexul bebelusului.

"Eram pregatita sa predau coroana (baietelului sau in varsta de sapte ani, Kingston, n.r.), dar cred ca sunt inca regina in casa. E baiat (…)", a scris Gwen Stefani, la vremea respectiva, pe platforma Instagram.

Cantareata mai are doi copii cu sotul ei, muzicianul britanic Gavin Rossdale, cu care s-a casatorit in 2002: Kingston, in varsta de sapte ani, si o fetita, Zuma, in varsta de cinci ani.

Gwen Stefani a devenit celebra ca solista a trupei No Doubt, in 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numara "Just a Girl" si "Don't Speak".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.