Filmarile pentru "Fast and Furious 7", intrerupte dupa moartea actorului Paul Walker, pe 30 noiembrie, intr-un accident de masina in Santa Clarita, California, vor fi reluate la inceputul lunii aprilie.

Al saptelea film de actiune din franciza "Furios si iute", despre cursele de masini ilegale de pe soselele din Los Angeles, va intra in productie pe 1 aprilie si, conform scenariului rescris dupa decesul lui Paul Walker, personajul interpretat de acesta - fostul agent FBI Brian O'Conner - se va retrage din activitate, in loc sa fie ucis.

Ceilalti membri ai distributiei si echipei de filmare vor turna scenele finale ale filmului intr-un interval cuprins intre sase si opt saptamani in orasul Atlanta din Georgia. Scenele respective trebuiau filmate imediat dupa Ziua Recunostintei, insa dupa decesul lui Paul Walker pe 30 noiembrie, filmarile au fost intrerupte, scrie MEDIAFAX.

In urma accidentului de masina in care Paul Walker si-a pierdut viata, studiourile de productie Universal au suspendat filmarile, iar regizorul James Wan si Chris Morgan au fost nevoiti sa rescrie scenariul.

Filmul, al saptelea din aceasta franciza cu masini de curse, trebuia sa fie lansat initial pe 11 iulie 2014, potrivit Universal Pictures.

Vin Diesel, partenerul lui Paul Walker in franciza "Furios si iute", a confirmat data de lansare a filmului pentru aprilie anul viitor, publicand pe contul sau de Facebook urmatorul mesaj: "«Fast and Furious 7» va fi lansat pe 10 aprilie 2015! El (Paul Walker, n.r.) si-ar dori ca voi sa aflati primii".

Filmele din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker si Vin Diesel in rolurile principale, care au obtinut incasari totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial, este una dintre cele doua francize de succes, alaturi de "Sunt un mic ticalos/ Despicable Me", care au ajutat studiourile Universal sa obtina un bilant contabil pozitiv.

Citeste si:
Tily Niculae și-a început cariera la doar 16 ani. Cât de greu i-a...
Tily Niculae și-a început...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.