Printul Andrew, fiul reginei Elisabeth a II-a si al printului Philip, are o relatie cu top-modelul de origine croata Monika Jakisic, fosta iubita a actorului George Clooney, cuplul fiind surprins in ipostaze romantice pe 19 februarie, de ziua printului, intr-un restaurant din Londra.

Conform contactmusic.com, cei doi au fost surprinsi in timp ce luau cina impreuna la restaurantul Cecconi din Londra, pe 19 februarie, ziua in care printul Andrew a implinit 54 de ani.

"Cei doi stateau la o masa intima in fata restaurantului si se purtau foarte tandru unul cu celalalt. Andrew o facea pe Monika sa rada si ii saruta mana. Monika i-a dat o felicitare, iar ospatarul a adus un tort alb la desert", a afirmat un martor ocular pentru site-ul UsMagazine.com.

Printul Andrew, duce de York, a mai fost zarit impreuna cu Monika Jakisic la inceputul saptamanii, in timpul unei iesiri la restaurantul The Arts Club, din cartierul londonez Mayfair, scrie MEDIAFAX.

Printul Andrew, al treilea dintre cei patru copii ai reginei Elisabeth a II-a, a fost casatorit cu Sarah Ferguson intre 1986 si 1996 si au impreuna doua fiice, printesa Beatrice, in varsta de 25 de ani, si printesa Eugenie, in varsta de 23 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.