Cantaretul Julio Iglesias se intoarce in Romania, pentru doua concerte pe care le va sustine la Mamaia si Galati, pe 19, respectiv 20 iulie.

"Indragostit de Romania si de publicul numeros care ii asculta melodiile si il onoreaza cu prezenta la concerte, romanticul incurabil Julio Iglesias se reintoarce in tara noastra in plin sezon estival, pentru a petrece cateva zile pe litoralul romanesc, atat pentru a simti pulsul distractiei, dar si pentru a sustine doua concerte de proportii in aer liber", se arata in comunicat.

Pe 19 iulie, artistul va concerta pe litoral, in statiunea Mamaia, la Summerland, urmand ca cel de-al doilea show sa se desfasoare a doua zi, pe 20 iulie, la Stadionul Siderurgistul din Galati. Ambele concerte vor incepe la ora 20.30 si vor avea durata de 90 de minute.

In luna octombrie 2013, Julio Iglesias a sustinut doua concerte sold-out la Sala Palatului din Bucuresti, iar, la numai cateva zile distanta, a fost ovationat de peste 40.000 de spectatori la Targu-Mures, scrie MEDIAFAX.

Biletele vor fi puse in vanzare in cateva zile in reteaua Vreau Bilet, precum si la punctele de vanzare de bilete din Constanta, Galati si prin difuzorii autorizati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.