Rockerul american Tommy Lee, tobosarul trupei Mötley Crüe, s-a logodit cu iubita sa, cantareata Sofia Toufa.

"Vine o vreme in viata unui barbat cand iti dai seama ca partenerul cu care ai o relatie isi va fi alaturi toata viata. Salutati-o pe logodnica mea, care imi va deveni in curand sotie, Sofia!", a declarat rockerul american intr-un mesaj publicat, luni, pe Twitter.

Sofia "Sofi" Toufa are 30 de ani si este cantareata.

Rockerul Tommy Lee, in varsta de 51 de ani, a avut o viata personala tumultuoasa si a fost casatorit de trei ori. Muzicianul s-a casatorit prima data cu modelul Elaine Starcuk in noiembrie 1984, dar a divortat in anul urmator. S-a casatorit pentru a doua oara, in 1986, cu actrita Heather Locklear, dar cei doi artisti au divortat in august 1993, scrie MEDIAFAX.

In 1995, la doar patru zile dupa ce a cunoscut-o pe actrita Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului "Baywatch", cei doi s-au casatorit. Tommy Lee si Pamela Anderson au impreuna doi copii - Brandon, in varsta de 17 ani, si Dylan, in varsta de 16 ani -, dar au divortat in 1998. Totusi, cei doi s-au impacat si s-au despartit in 2001, apoi au decis din nou sa se impace in 2008, insa s-au despartit inca o data in acelasi an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.