Cantaretul R&B Robin Thicke si sotia lui, actrita Paula Patton, s-au despartit de comun acord, dupa aproape 10 ani de casnicie, a anuntat, luni, cuplul intr-o declaratie de presa comuna.

Robin Thicke, care a cunoscut un succes urias in 2013 cu hitul "Blurred Lines", a cunoscut-o pe sotia lui, Paula Patton, in adolescenta si s-a casatorit cu aceasta in anul 2005. Cei doi au un fiu, Julian, nascut in 2010.

"Ne vom iubi mereu si vom fi cei mai buni prieteni, cu toate acestea, am decis de comun acord sa ne despartim", a afirmat cuplul intr-o declaratie comuna.

Cantaretul, in varsta de 36 de ani, este fiul actorului Alan Thicke, cunoscut din serialul de televiziune "Growing Pains". Anul acesta, Robin Thicke a primit trei nominalizari la premiile Grammy, inclusiv la categoria "inregistrarea anului", pentru piesa "Blurred Lines", interpretata impreuna cu Pharrell Williams, extrasa de pe albumul cu acelasi titlu, lansat in 2013, scrie MEDIAFAX.

Hitul "Blurred Lines" a dominat in 2013 topurile din intreaga lume si a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun videoclip la gala MTV Video Music Awards, din luna august a anului trecut, unde Robin Thicke a avut o evolutie provocatoare, alaturi de cantareata pop Miley Cyrus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.