Robert Downey Jr. ocupa primul loc in topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood in 2013, cu onorarii care au totalizat anul trecut aproximativ 75 de milioane de dolari.

Topul celor mai bine platiti actori si actrite de la Hollywood a fost alcatuit de Women's Media Center si a fost dat publicitatii duminica. Concluzia este una fara apel: barbatii ocupa primele noua pozitii, iar Angelina Jolie, protagonista filmului "Maleficent", cu onorarii de 33 milioane de dolari, este singura prezenta feminina din top 10 si ocupa ultima pozitie, la egalitate cu Denzel Washington.

Cu onorarii de 75 de milioane de dolari, Robert Downey Jr., interpretul personajului Iron Man, actorul emblematic din "Sherlock Holmes" si din "The Avengers: Age of Ultron", ocupa primul loc in acest clasament, scrie MEDIAFAX.

Channing Tatum se afla pe locul al doilea: actorul care a salvat Casa Alba in filmul "Alerta de grad zero/ White House Down", prezent si pe afisul filmului "Don Jon", a primit anul trecut onorarii in valoare de 60 de milioane de dolari.

Hugh Jackman, interpretul personajului Wolverine in franciza "X-Men", ocupa treapta a treia a podiumului, cu onorarii de 55 de milioane de dolari.

Mark Walhberg, care a putut fi vazut in 2013 in filme precum "2 pistoale/ 2 Guns" si "Trage tare si te scoti/ Pain & Gain", a castigat 51 de milioane de dolari si se afla pe locul al patrulea.

Prezent si el pe afisul filmului "Pain & Gain", dar si in distributia celui de-al saselea film din seria "Fast and Furious", actorul Dwayne Johnson se afla pe locul al cincilea, cu onorarii de 46 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.