Alec Baldwin a spus, intr-un eseu publicat luni in New York Magazine, ca renunta la viata publica, dupa 30 de ani in care s-a aflat in lumina reflectoarelor, declarand ca New Yorkul, oras in care locuieste din 1979, nu mai asigura intimitatea personala

In eseul intitulat "Good-Bye, Public Life/ Adio, viata publica", actorul incearca sa isi dovedeasca nevinovatia dupa ce a fost catalogat drept homofob de o organizatie de aparare a drepturilor homosexualilor, in urma unui incident cu un paparazzo, in noiembrie 2013, caruia i-ar fi adresat insulte anti-gay.

"Oamenii chiar cred ca, atunci cand am urlat la acel tip, chiar l-am numit «poponar» in fata camerelor? (...) Ma infurii uneori si am spus tot felul de lucruri la nervi, dar nu am folosit niciodata acest cuvant", a spus acesta, scrie MEDIAFAX.

Alec Baldwin recunoaste ca a urlat la fotograful respectiv, care incerca sa ii fotografieze fetita, in varsta de sase luni, deoarece "i-a lovit copilul in cap cu lentilele aparatului de fotografiat".

Alec Baldwin, care nu se afla la prima confruntare cu fotografii si reporterii, a fost, de asemenea, tinta criticilor in luna iunie 2013, dupa o serie de mesaje homofobe publicate pe platforma Twitter, indreptate impotriva unui reporter al ziarului britanic Daily Mail.

In acelasi eseu, Baldwin afirma ca viata in New York s-a schimbat foarte mult din anii '70, din cauza presei si a persoanelor care nu mai au respect pentru viata privata a celorlalti.

"Oamenii aveau viata privata, erau lasati in pace. Si acum nu ne mai lasam in pace unii pe altii. Acum traim intr-o arena digitala, ca romanii in Colosseum, cu degetul mare in sus sau in jos (...). Nu mai pot trai in New York", a spus acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.