Actrita americana Jennifer Aniston nu intentioneaza sa se casatoreasca prea curand si si-a amanat planurile de nunta cu logodnicul ei, Justin Theroux, intrucat se simte "extrem de nesigura" in legatura cu viitorul cuplului, informeaza femalefirst.co.uk.

Vedeta americana s-a logodit cu actorul Justin Theroux, in august 2012.

O sursa a declarat pentru RadarOnline.com, un site specializat in publicarea de informatii despre vedete, ca decizia actritei de a-si petrece a 45-a aniversare, pe 11 februarie, alaturi de Courtney Cox si de alti prieteni apropiati, la Los Angeles, in loc sa ia avionul pentru a fi alaturi de logodnicul ei la New York, reprezinta "un indiciu pentru nivelul" la care a ajuns relatia celor doi actori, transmite MEDIAFAX.

"Justin i-a cerut lui Jen sa vina la New York, insa ea a refuzat, invocand faptul ca vremea este rece. A dorit sa stea in insorita Californie, alaturi de prietenii ei", a spus aceeasi sursa.

"E un indiciu pentru nivelul la care a ajuns relatia lor. Nu exista niciun fel de discutii despre nunta sau despre planurile de nunta. In public, ei spun ca situatia este de asa natura pentru ca sunt prea ocupati cu carierele lor, insa, daca ar fi vrut sa se casatoreasca, acest lucru s-ar fi intamplat deja", a completat sursa.

"Relatia lor se afla in mod clar intr-un impas. Ori dragostea lor se va stinge, fapt ce pare foarte probabil, ori se vor casatori. Jen se simte extrem de nesigura si are nevoie de multe lucruri in viata ei. Justin este exact contrariul - e foarte relaxat si nu are nevoie de prea multe lucruri in viata", a adaugat aceeasi sursa.

Actrita americana, care a fost vazuta purtand inelul de logodna si un medalion pe care era inscriptionata litera "T" (initiala prenumelui logodnicului ei, n.r.) la o gala organizata saptamana trecuta, a recunoscut intr-un interviu anterior faptul ca nu se grabeste sa se casatoreasca.

"Vrem sa o facem doar atunci cand momentul va fi perfect, nu ne grabim. Niciunul dintre noi nu se grabeste asa cum te-ai grabi spre si dinspre locul de munca", a declarat Jennifer Aniston.

Potrivit presei internationale, cei doi actori locuiesc deja separat si nu au mai fost vazuti impreuna in public de pe 30 decembrie.

Citeste si:
Laura Cosoi, despre a patra sarcină. Actrița își trăiește visul:...
Laura Cosoi, despre a patra...

Jennifer Aniston, in varsta de 45 de ani, a fost casatorita cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra de la Hollywood, Angelina Jolie.

Dupa divort, Aniston a avut mai multe relatii de scurta durata, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor si cantaretul John Mayer.

Justin Theroux, in varsta de 42 de ani, nu a fost niciodata casatorit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.