Trupa britanica The Rolling Stones a sustinut primul ei concert in Orientul Mijlociu, vineri seara, in fata unui public alcatuit din peste 30.000 de fani, in majoritate occidentali, la Abu Dhabi, un oras conservator din punct de vedere cultural, informeaza Reuters.

Mick Jagger, care a purtat tinute extravagante - paiete negre, satin rosu si, ceva mai tarziu, un boa din pene rosii - a dansat pe scena ca in vremurile bune, fara sa isi arate deloc varsta, interpretand cu multa energie unele dintre piesele de succes ale trupei sale, precum "It's Only Rock 'n' Roll", "Honky Tonk Women", "Brown Sugar" si "Sympathy for the Devil".

Dar, spre deosebire de concertul sustinut de Madonna in Emiratele Arabe Unite in 2012 - un show ce a inclus dansuri lascive, tinute provocatoare si calugari cu piepturile goale -, concertul trupei britanice a fost lipsit de controverse, transmite MEDIAFAX.

Trupa The Rolling Stones, ai carei membri sunt septuagenari, si-a incantat fanii care au calatorit din toate statele din jurul Emiratelor Arabe Unite pentru a asista la singurul concert sustinut de formatia britanica in Orientul Mijlociu, la debutul unui turneu mondial care va continua in zilele urmatoare in Japonia, Macau, Australia si Noua Zeelanda.

In acest concert special, solistul Mick Jagger, chitaristii Keith Richards si Ronnie Wood si tobosarul Charlie Watts au interpretat 19 piese.

The Rolling Stones, infiintata la Londra, in 1962, este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. Trupa este formata din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa.

In 2007, formatia The Rolling Stones a concertat si in Romania, in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.