Actorul Leonardo DiCaprio, care a avut, de-a lungul timpului, relatii cu mai multe fotomodele, a declarat, joi, intr-un interviu de pe postul american CBS, ca partenera de viata ideala trebuie sa fie inzestrata cu "umilinta, simtul umorului si nu foarte mult dramatism", conform dailymail.co.uk.

Ulterior, moderatoarea emisiunii "This Morning", Gayle King, a afirmat, in gluma, ca si-ar dori sa il vada pe actor casatorit si ca i-ar placea sa ii gaseasca o femeie potrivita.

"Sunt in regula. Mi-e bine deocamdata. Ma voi casatori cand va fi momentul potrivit. O sa se intample firesc", a raspuns Leonardo DiCaprio, amuzat, care de obicei este destul de retinut cu detaliile privitoare la viata lui personala, transmite MEDIAFAX.

Printre relatiile recente ale actorului se numara fotomodelul Toni Garrn, in varsta de 21 de ani, si Nina Agdal, una dintre cele trei manechine care au aparut pe coperta editiei din acest an a Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Leonardo DiCaprio a mai avut relatii cu top-modelul Gisele Bundchen, cu actrita Blake Lively - actuala sotie a actorului Ryan Reynolds -, cu top-modelul casei Victoria's Secret Erin Heatherton si cu fotomodelul Bar Refaeli, ce a aparut in revista Sports Illustrated in 2009 si 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.