Michael Patrick King, creatorul francizei "Totul despre sex", a dezvaluit recent ca el si actrita Sarah Jessica Parker negociaza cu producatorii de la Hollywood pentru ca aceasta serie de succes sa continue cu un treilea lungmetraj.

King, producator executiv al serialului omonim HBO si al celor doua lungmetraje inspirate din aceasta serie, a dezvaluit intr-un interviu acordat pentru Entertainment Weekly ca isi doreste foarte mult ca cele patru actrite principale sa se reuneasca si sa joace intr-un al treilea film din franciza "Sex and the City".

"Sarah Jessica Parker si eu stim amandoi cum arata capitolul final. Asta nu inseamna ca acest capitol va fi povestit sau ar trebui sa fie povestit, insa eu cred ca ne-a ramas de spus inca o poveste", a declarat Michael Patrik King, scrie MEDIAFAX.

"Ceea ce se va intampla in cele din urma este insa o alta poveste. Ma gandesc inca la cele patru protagoniste", a adaugat el.

Sarah Jessica Parker si-a exprimat si ea dorinta, in mai 2013, ca aceasta franciza sa continue cu un al treilea film.

Pentru ca proiectul sa se concretizeze, producatorii trebuie sa obtina semnaturile celorlalte trei actrite principale - Kim Cattrall, Kristin Davis si Cynthia Nixon - si pe cele ale actorilor David Eigenberg, care il interpreteaza pe Steve, sotul personajului Miranda, si Chris Noth, interpretul lui John James Preston, supranumit "Mr. Big", sotul personajului jucat de Sarah Jessica Parker.

Filmul "Sex and the City 2", desfiintat de criticii de cinema, dar si de public, in 2010, a prezentat noile aventuri ale celor patru protagoniste, care petrec cateva zile de vacanta intr-un hotel de lux din Abu Dhabi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.