Actorul Philip Seymour Hoffman care a murit pe 2 februarie at cea mai mare parte a averii sale fostei lui partenere de viata, Marianne O'Donnell.

Marianne O'Donnell, cunoscuta ca Mimi, a avut o relatie cu Philip Seymour Hoffman din 1999, in urma careia au rezultat trei copii: Cooper, in varsta de 10 ani, Tallulah, in varsta de 7 ani, si Willa, in varsta de 5 ani.

Fosta partenera de viata a actorului a fost desemnata executorul testamentar al averii sale, a carei valoare exacta nu este cunoscuta.

In testamentul formulat de Hoffman in octombrie 2004, acesta a stabilit un fond fiduciar pentru Cooper, pe atunci singurul sau fiu, si a solicitat ca acesta sa fie crescut in New York, Chicago sau San Francisco. In cazul in care acest lucru nu ar fi fost posibil, actorul a prevazut in testament ca fiul sau sa viziteze aceste orase de cel putin doua ori pe an, anunta MEDIAFAX.

"Scopul acestei solicitari este acela ca fiul meu sa ia contact cu cultura, arta si arhitectura pe care le ofera aceste orase", se spune in testament.

Philip Seymour Hoffman, unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, a fost descoperit decedat in baia apartamentului sau newyorkez, pe 2 februarie, cu un ac de seringa infipt in bratul stang. Aproximativ 50 de pachetele cu heroina - peste 70, potrivit altor surse -, seringi si medicamente au fost descoperite in apartamentul sau din Greenwich Village.

Totodata, autopsia actorului american, nu a oferit rezultate concludente, determinandu-i pe medicii legisti din New York sa anunte ca vor fi necesare teste suplimentare.

Un serviciu de comemorare a regretatului actor este prevazut sa aiba loc la sfarsitul acestei luni.

Actorul american are o filmografie bogata - a jucat deja in peste 50 de pelicule -, remarcandu-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecti", "Dragonul Rosu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibila III", "Synecdoche, New York", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March" si "Moneyball: Arta de a invinge".

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.