Trupa Arctic Monkeys a fost marea invingatoare la gala Brit Awards 2014, care a avut loc miercuri, la O2 Arena din Londra, castigand premiul pentru cel mai bun album, cu materialul discografic "AM", dar si trofeul pentru cel mai bun grup britanic.

Albumul "AM", cel de-al cincilea al formatiei Arctic Monkey, a ajuns pe primul loc in topurile britanice in septembrie 2013 - Arctic Monkeys devenind astfel prima trupa independenta care a ajuns sa ocupe prima pozitie in topuri cu toate cele cinci albume lansate pana in prezent.

Pe langa premiul pentru cel mai bun album, Arctic Monkeys, care a deschis gala interpretand piesa "R U Mine?" a castigat premiul pentru cel mai bun grup britanic.

"Muzica rock and roll pare ca intra uneori intr-un con de umbra. Dar nu va muri niciodata si trebuie sa va impacati cu ideea", a spus solistul trupei, Alex Turner, la inmanarea premiului, scrie MEDIAFAX.

Trupa One Direction, fosta castigatoare a concursului "X Factor" in 2013, a primit pentru a doua oara consecutiv premiul Global Success Award, ca recunoastere a succesului sau pe plan international, si premiul pentru cel mai bun videoclip britanic, acordat in urma votului fanilor, pentru piesa "Best Song Ever".

Ceilalti artisti care completeaza lista castigatorilor sunt Bastille (cel mai bun cantaret debutant), Ellie Goulding (cea mai buna cantareata solo britanica), David Bowie (cel mai bun cantaret solo britanic), Lorde (cea mai buna cantareata internationala), Bruno Mars (cel mai bun cantaret international), Daft Punk (cel mai bun grup international) si "Waiting All Night" - Rudimental (cel mai bun single britanic).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.