Actrita Emily Blunt, casatorita cu John Krasinski din anul 2010, a nascut, duminica, o fetita, acesta fiind primul copil al cuplului.

"Emily si cu mine suntem incredibil de fericiti sa anuntam venirea pe lume, astazi, a fiicei noastre Hazel! La multi ani!", a scris pe platforma Twitter actorul John Krasinski.

Emily Blunt, in varsta de 30 de ani, l-a cunoscut pe John Krasinski - care are un rol principal in versiunea americana a serialului "The Office" - in 2008, iar cuplul de actori s-a casatorit in 2010, in Italia, scrie MEDIAFAX.

Recent, actrita de origine britanica a declarat ca isi doreste mai multi copii.

"Amandoi provenim din familii mari, deci cred ca ne dorim asa ceva", a spus Emily Blunt.

Emily Blunt s-a remarcat odata cu rolul din drama "Dragoste de-o vara/ My Summer of Love" (2004), apreciat de criticii de specialitate. Actrita a jucat apoi in "Diavolul se imbraca de la Prada" (2006), pentru care a fost nominalizata la Globul de Aur si la premiile BAFTA, fiind distribuita ulterior in mai multe productii americane si britanice, precum "Razboiul lui Charlie/ Charlie Wilson's War" (2007), "Tanara Victoria/ The Young Victoria" (2009) si "Omul-lup/ The Wolfman" (2010). Emily Blunt a fost recompensata cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune "Fiica lui Gideon/ Gideon's Daughter" (2007), produs de BBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.