Actorii Robert de Niro si Chazz Palminteri se vor intalni cu publicul pentrru prima data dupa 20 de ani 24 februarie, la Village East Cinema din New York, pentru o proiectie aniversara a filmului, urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri.

"Vom proiecta filmul pentru public si invitati. Pe scena vom fi doar eu si Bob (Robert de Niro, n.r.), pentru intrebari si raspunsuri. El face foarte rar acest lucru, dar a fost ideea lui. M-a sunat si m-a intrebat daca vreau sa organizez evenimentul", a declarat Chazz Palminteri pentru publicatia The New York Post, citata de contactmusic.com.

Filmul "Poveste din Bronx", care spune istoria unui pusti, crescut intr-un cartier controlat de mafioti, a marcat debutul regizoral al actorului Robert de Niro si este adaptarea unei piese scrise de Chazz Palminteri, care a redactat, de altfel, si scenariul. Alaturi de Robert de Niro si Chazz Palminteri, in film mai apar Lillo Brancato, Francis Capra si Joe Pesci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.