Nancy Motes, sora vitrega a actorilor Julia Roberts si Eric Roberts, a murit duminica, aparent din cauza unei supradoze de droguri.

Aceasta trecea printr-un depresie severa. "Nu exista inca niciun raport oficial de la biroul medicului legist. Familia este socata si devastata", se arata in declaratia facuta de familia lui Nancy Motes.

Femeia fost gasita duminica, pe podeaua baii din locuinta sa din Los Angeles, a declarat purtatorul de cuvant al medicului legist, Ed Winter, potrivit cnn.com, citat de MEDIAFAX, si a fost declarata decedata, la ora 14:12. Potrivit lui Winter, Nancy Motes avea unele probleme medicale. "Niste medicamente eliberabile pe baza de reteta au fost gasite langa corpul ei", a declarat el.

Motes era nemultumita de felul in care arata si spunea ca sora ei mai mare a tachinat-o intotdeauna pentru ca era supraponderala. "E greu sa faci parte dintr-o familie de oameni exceptional de frumosi. Toata viata m-am simtit judecata", spunea ea intr-un interviu acordat in luna august a anului trecut, relateaza Daily Mail. Femeia a incercat sa le calce pe urme fratilor ei mai mari si sa isi castige existenta ca actrita, fara succes insa.

"Julia nu a vrut sa o apuc pe acel drum. M-a criticat tot timpul, ceea ce a fost foarte descurajant pentru mine", spunea ea. In urma cu trei ani, sora Juliei si a lui Eric Roberts s-a mutat in Los Angeles. Ea sustinea ca actrita din "Pretty Woman" a inceput sa o tachineze din nou la cateva zile dupa ce a ajuns acolo.

Motes a trecut printr-o operatie de bypass gastric in 2012, cand avea in jur de 120 de kilograme, in urma careia slabise peste 40 de kilograme si urma sa se casatoreasca cu logodnicul ei in luna mai a acestui an. In ciuda acestui lucru, femeia parea deprimata si dezamagita de familia ei, pe care a acuzat-o ca nu o sustine, intr-o serie de mesaje pe Twitter.

"Vreti sa fiti fanii unei persoane atat de crude? Nici macar nu e o actrita atat de buna", "Pacat ca primesc mai mult sprijin de la straini decat de la familia mea", sau "Abia astept sa fac parte oficial dintr-o alta familie", sunt doar cateva dintre mesajele publicate de Motes.

Citeste si:
Julia Roberts, despre ce inseamna sa fii mama: 10+ citate...
Julia Roberts, despre ce...

Nancy Motes, care a murit la varsta de 37 de ani, era sora mai mica a actorilor Julia Roberts, Eric Roberts si Lisa Roberts Gillan. Betty Lou Roberts, mama celor trei actori, a divortat de tatal acestora, Walter Grady Roberts, in 1972. Ea s-a casatorit in acelasi an cu Michael Motes, cei doi fiind parintii lui Nancy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.