Vestita formatie americana Dog Eat Dog si formatiile romanesti Coma si Niste Baieti vor concerta pe 13 mai in clubul Colectiv din Bucuresti.

Evenimentul face parte din turneul care celebreaza implinirea a 20 de ani de la lansarea celui mai aclamat album al ei, "All Boro Kings", care include hiturile "No Fronts", "Who's the king" si "If These are good times".

Formata in 1990, in New Jersey, Dog Eat Dog a ocupat primele pozitii ale topurilor internationale in anii 1990, la inceput ca trupa de hardcore fusion/ rap, funk, ska si hip-hop, alaturi de inconfundabilul saxofon. Formatia a lansat de-a lungul carierei patru albume de studio - "All Boro Kings" (1994), "Play Games" (1996), "Amped" (1999) si "Walk With Me" (2006). In 1995, Dog Eat Dog a primit premiul pentru cel mai bun debut la MTV Europe Music Awards.

Invitati speciali alaturi de Dog Eat Dog sunt Coma, trupa etalon a miscarii underground romanesti de la inceputul anilor 2000 si pana in prezent, si Niste Baieti, un grup ce asigura doza clasica de punk-rock pe versurile hiturilor anilor '80 ("Lasa-mi toamna pomii verzi", "Ioane, Ioane", "Sus in deal","O lume minunata", "Un actor grabit" etc.).

Biletele pentru acest concert pot fi gasite pe www.iabilet.ro, Eventim.ro, Myticket.ro, Bilete.ro si www.Biletoo.ro, la urmatoarele preturi: 40 de lei pana pe 15 aprilie, 55 de lei pana 12 mai, 70 de lei in ziua concertului si la intrarea in club. Biletele pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria "Mihai Eminescu" din Bucuresti, magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.

Evenimentul este organizat de Metalhead, cu sprijinul Bring The Noise si Colectiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.