Un tanar in varsta de 19 ani a fost condamnat la patru luni de inchisoare pentru ca a hartuit-o pe actrita si cantareata americana Selena Gomez.

Juan Garcia, care a fost arestat pe 25 ianuarie, in fata casei Selenei Gomez, nu a negat acuzatiile, informeaza contactmusic.com. El a fost condamnat la patru luni de inchisoare, pe care le va executa la inchisoarea districtuala din Los Angeles, iar, impotriva sa, justitia a emis un ordin de restrictie, care prevede ca tanarul trebuie sa pastreze o distanta de cel putin 130 de metri fata de cantareata.

El a spus politiei ca este un admirator infocat al Selenei Gomez si ca a calatorit din Arizona, unde locuieste, ca sa o vada pe cantareata. Dupa executarea pedepsei, acesta se va afla timp de trei ani sub supraveghere si va trebui sa respecte ordinul de restrictie, conform site-ului tmz.com, citat de MEDIAFAX.RO

Politia a ajuns la domiciliul Selenei Gomez, pe 25 ianuarie, dupa ce un membru al familiei acesteia a sunat la serviciul de urgenta 911, afirmand ca a vazut pe cineva furisandu-se pe proprietate.

Nu se stie daca Selena Gomez, care a petrecut doua saptamani intr-un centru de dezintoxicare la inceputul lunii ianuarie, se afla sau nu in casa in momentul respectiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.