Jay Leno si-a luat la revedere intr-o nota emotionanta de la telespectatorii "The Tonight Show", joi seara, prezentand pentru ultima data aceasta emisiune a postului TV NBC, intr-o editie in care celebrul prezentator a fost omagiat de Billy Crystal si de o pleiada de vedete, informeaza Reuters.

Dupa ce a prezentat vreme de 22 de ani acest popular talk-show de televiziune, Jay Leno va fi inlocuit de actorul de comedie Jimmy Fallon.

Cantaretul country Garth Brooks si actorul Billy Crystal, invitatii lui Jay Leno in prima lui emisiune, difuzata in mai 1992, au fost in platou si la emisiunea de joi seara, transmite MEDIAFAX.

Potrivit Reuters, Jay Leno, in varsta de 63 de ani, care a preluat rolul de prezentator al acestei emisiuni in 1992, de la Johnny Carson, a fost intampinat cu ovatii de spectatorii prezenti in platou, care s-au ridicat in picioare pentru a-l saluta pe celebrul prezentator TV.

"Nu-mi plac despartirile. Postului NBC ii plac", a spus Jay Leno in monologul sau introductiv, glumind pe seama postului TV care a orchestrat plecarea lui din acest talk-show in 2009, pentru a-l readuce insa in calitate de prezentator al emisiunii dupa cateva luni.

Monologul sau final a fost presarat cu reflectii despre trecut si despre schimbarile care au avut loc in lume dupa ce el a preluat comanda emisiunii.

"Atunci cand am inceput sa prezint emisiunea, Justin Bieber nu era inca nascut. De aceea spunem ca acea perioada reprezenta «vremurile bune de altadata»", a glumit Jay Leno pe seama cantaretului canadian, care are numeroase probleme cu justitia in ultima perioada.

Prezentatorul si-a incheiat show-ul intr-o nota emotionanta, spunand, cu lacrimi in ochi: "Au fost cei mai minunati 22 ani din viata mea".

"A sosit cu adevarat vremea sa plec si sa predau fraiele urmatorului prezentator", a mai spus acesta.

Billy Crystal a laudat felul amuzant in care Jay Leno a prezentat evenimentele din viata cotidiana a americanilor. "Multumim pentru ca ne-ai ajutat sa dormim mai bine noaptea", a adaugat actorul.

Citeste si:
8 vedete bogate care traiesc mai modest decat oamenii de rand
8 vedete bogate care traiesc...

Billy Crystal a condus o interpretare comica a cantecului "So Long, Farewell" de pe coloana sonora a filmului "Sunetul muzicii", la care au participat in calitate de invitati speciali Oprah Winfrey, Jack Black, Carol Burnett, Sheryl Crow, Jim Parsons, jucatorul de baschet Chris Paul si Kim Kardashian. Starul country Garth Brooks a fost invitatul muzical de onoare al emisiunii, cantand doua piese, inclusiv marele sau succes "Friends in Low Places".

Jay Leno a vizionat si cateva mesaje preinregistrate de la o serie de vedete precum actorii Matt Damon, Mark Wahlberg, Charlie Sheen, prezentatorul sportiv Bob Costas si de la succesorul sau, Jimmy Fallon. Chiar si Barack Obama, care, in 2009, a devenit primul presedinte in exercitiu care a aparut in acest talk-show TV, i-a adus un omagiu celebrului prezentator, intr-un mesaj preinregistrat.

Citeste si:
Trump, ciufulit de Jimmy Fallon in direct la Tonight Show
VIDEO  Trump, ciufulit de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.