Autopsia actorului american Philip Seymour Hoffman nu a oferit rezultate concludente, determinandu-i pe medicii legisti din New York sa anunte ca vor fi necesare alte teste suplimentare, informeaza AFP.

Un purtator de cuvant al Biroului de Medicina Legala din New York a anuntat miercuri ca autopsia a fost finalizata, dar alte analize vor fi necesare pentru a determina cu precizie cauza mortii actorului, decedat la varsta de 46 de ani, duminica, in apartamentul sau din Manhattan, aparent in urma unei supradoze de heroina.

Potrivit MEDIAFAX, aceste teste suplimentare ar putea avea nevoie de cateva zile pentru a fi efectuate.

Trupul neinsufletit al starului nu a fost inca predat familiei sale, a precizat acelasi purtator de cuvant.

Nu este un fapt neobisnuit ca rezultatele autopsiei sa aiba nevoie de mai mult timp pentru a fi cunoscute. De exemplu, a fost nevoie de aproape doua luni pentru ca Biroul de medicina legala sa ajunga, in mai 2012, la concluzia ca Richard Descoings, fostul director al Institutului de Stiinte Politice din Paris, descoperit mort intr-un hotel newyorkez, a murit in uma unei crize cardiace.

In ancheta lansata pentru a elucida cauza mortii lui Philip Seymour Hoffman, politia a anuntat ca a arestat miercuri patru persoane, trei barbati si o femeie, intr-un imobil din sudul cartierului Manhattan, potrivit unui purtator de cuvant al politiei. Acesta a adaugat ca "o mare cantitate de heroina" a fost gasita in apartamentele acestora, aflate in acelasi imobil. Cei trei barbati au varstele de 22, 48 si 57 ani, iar femeia are 22 ani. Ei au fost pusi sub acuzare pentru posesie ilegala de droguri.

Philip Seymour Hoffman, unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, a fost descoperit decedat in baia apartamentului sau newyorkez, duminica, cu un ac de seringa infipt in bratul stang. Aproximativ 50 de pachetele cu heroina - peste 70, potrivit altor surse -, seringi si medicamente au fost descoperite in apartamentul sau din Greenwich Village.

Citeste si:
Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roșiorii de Vede
Un utilaj feroviar s-a...

Analizele au confirmat ca drogul descoperit in apartamentul sau era intr-adevar heroina. Surse din politia americana au precizat ca acestea nu erau amestecate cu Fentanil, un puternic medicament analgezic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.