Goran Bregovic revine in Romania impreuna cu Wedding and Funeral Band pentru a sustine concertul "Champagne for Gypsies", pe 6 martie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti.

"Champagne for Gypsies" este titlul celui mai recent album al lui Goran Bregovic, pentru care artistul bosniac a colaborat cu Gipsy Kings, Gogol Bordello si Florin Salam.

De altfel, Florin Salam va urca pe scena Salii Palatului, pe 6 martie, alaturi de Goran Bregovic.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, statia de metrou Unirii 1, online, pe www.vandbilete.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, si in magazinele partenere. In functie de categorie, pretul unui bilet este de 200 de lei (VIP), 150 de lei (I), 100 de lei (II) si 50 de lei (III).

Goran Bregovic este un artist si un compozitor care a schimbat definitiv cultura pop europeana. Bregovic imbina cu desavarsire energia muzicii tiganesti, muzica de cor balcanica si rockul. In compozitiile artistului sunt atat de multe influente si combinatii incat se gaseste cu siguranta o tema de rezonanta pentru oricine, scrie MEDIAFAX.

Bregovic canta impreuna cu Wedding and Funeral Band, orchestra compusa din suflatori tigani, voci traditionale bulgaresti, chitara electrica, percutie traditionala si cor bisericesc. Orchestra de nunti si inmormantari este recunoscuta la nivel mondial pentru unicitatea cu care imbina culturile din estul Europei. In timpul show-urilor sale live, publicul este incercat de o pornire irezistibila de a dansa, de parca ar fi la o nunta. Iar Bregovic spune adesea in concerte: "orchestra este de inchiriat pentru nunti, dar si pentru inmormantari, desi costa mai mult pentru inmormantari, asa ca... ar fi mai bine sa nu muriti".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.