Celebrul model, Naomi Campbell, este acuzata ca ar fi batut o colega de breasla din Rusia, Kira Dikhtyar, care a aparut in concursul de moda televizat "The Face", din al carui juriu face parte cunoscutul model britanic.

Kira Dikhtyar spune ca aceasta a fost foarte rea cu ea, inca din primul moment in care s-au intalnit pe platourile de filmare, invinovatindu-l partial pentru acest lucru pe fostul iubit al lui Naomi Campbell, miliardarul rus Vlad Doronin, care a parasit-o pe aceasta pentru una dintre concurentele show-ului "The Face".

"Naomi uraste rusii. E o femeie extraordinara, dar e foarte dificil sa lucrezi cu ea. Si-a indreptat toata energia negativa spre mine. Dupa incheierea filmarilor, (producatorii show-ului TV) m-au trimis la medici. Inca sunt in convalescenta. Postul TV plateste in continuare pentru psihiatrul meu", a spus Kira Dikhtyar, citata de MEDIAFAX.

O prietena a Kirei, a adaugat: "Indiferent de ce a facut Kira, nimeni nu putea sa o multumeasca pe Naomi".

Naomi Campbell, in varsta de 43 de ani, are in spate un sir lung de probleme cauzate de temperamentul ei vulcanic, fiind acuzata de multe ori de agresiune de catre fostele ei angajate si asistente. In 2008, top-modelul britanic si-a recunoscut vinovatia dupa ce a agresat doi politisti, in cadrul unui incident in urma caruia modelul a primit, pe viata, interdictia de a urca la bordul aeronavelor companiei British Airways.

Vorbind despre felul in care isi instruieste concurentele de la emisiunea "The Face", Naomi Campbell a declarat: "Nu le menajez deloc. Sincer, sunt foarte stricta. Atunci cand fetele (concurentele, n.r.) mele fac ceva foarte bine, le laud si le rasfat. Dar atunci cand fac ceva gresit, le spun acest lucru. Nu vreau sa le indulcesc evolutia, pentru ca nimeni nu va indulci evolutiile lor in viata reala".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.