Cantaretul Bruno Mars a electrizat publicul care a urmarit duminica seara finala campionatului de fotbal american, in apropiere de New York, cu un show spectaculos si plin de energie, sustinut in pauza galei Super Bowl 2014, in timpul caruia a impartit scena cu trupa Red Hot Chili Peppers.

Potrivit AFP, alegerea cantaretului Bruno Mars, un star de data recenta - primul sau album a fost lansat in octombrie 2010, iar al doilea, in decembrie 2012 - pentru un astfel de show, dupa ce anul trecut vedeta invitata sa cante la Super Bowl a fost Beyonce, generase destul de multe indoieli in randul publicului si criticilor muzicali.

Insa Bruno Mars, care este cantaret, textier si compozitor, in varsta de 28 de ani si nascut in Hawaii, cu o alura ce pare o combinatie intre Elvis Presley si Michael Jackson, a reusit sa ii convinga chiar si pe cei mai sceptici dintre cei 82.000 de spectatori, cantand si dansand pe scena ca un ghem de energie, intr-un potop de lumini si focuri de artificii, transmite MEDIAFAX.

Seattle Seahawks, pentru prima oara castigatori in finala Super Bowl

Dupa un cor de copii si un solo la tobe sustinut de fratele sau, Eric Hernandez, Brunos Mars, al carui nume real este Peter Gene Hernandez, a interpretat piesa sa "Lock Out of Heaven", alaturi de trupa lui de dansatori si de muzicieni, cu totii purtand veste din lame auriu. Cantecul "Treasure" i-a oferit ocazia de a executa un dans sincronizat memorabil.

Bruno Mars a fost apoi acompaniat pe scena de celebra trupa rock Red Hot Chili Peppers. Alaturi de Anthony Keidis si Flea, care au renuntat la camasi, desi afara erau doar 7 grade Celsius, Bruno Mars a interpretat o piesa de succes a trupei americane, "Give it Away".

Dansand si cantand, Bruno Mars a dat totul, asa cum a promis, pentru acest spectacol, care a fost intrerupt pentru cateva momente, pentru a difuza pe ecrane uriase mesajele unor soldati americani plecati pe front, in care acestia isi salutau familiile.

Show-ul artistului american s-a incheiat cu piesa "Just The Way You Are", cantecul care i-a adus lui Bruno Mars primul sau premiu Grammy.
Spectacolul din pauza galei Super Bowl, care dureaza 12 minute, este urmarit in fiecare an de un numar impresionant de americani si are puterea de a impulsiona sau de a distruge carierele artistilor invitati sa sustina acest show.

Citeste si:
Shakira si Jennifer Lopez, momente spectaculoase in cadrul finalei Sup
Shakira si Jennifer Lopez,...

Pe Twitter, fanii l-au aplaudat pe Bruno Mars, la fel cum au facut-o si cei 82.000 de spectatori prezenti pe Metlife Stadium din East Rutherford, unde s-a jucat finala campionatului de fotbal american intre echipele Denver Broncos si Seattle Seahawks. Finala a fost castigata de Seattle Seahawks.

"Chemati-l pentru a doua repriza", implora un admirator pe Twitter. "Pauza a fost mai buna decat meciul", a afirmat David Gregory, tot pe Twitter, un renumit jurnalist politic de la NBC. "Nu s-ar putea cumva sa continue spectacolul si sa uitam de fotbalul american?", insista un al treilea utilizator pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.