Hollywoodul se afla in stare de soc dupa moartea actorului Philip Seymour Hoffman, descoperit decedat in apartamentul sau din New York, duminica, iar vedetele din cetatea filmului american au publicat pe Twitter mesaje prin care isi exprima regretul fata de disparitia prematura a talentatului artist.

Trupul neinsufletit al actorului Philip Seymour Hoffman a fost descoperit in apartamentului newyorkez al acestuia, duminica dimineata, potrivit Departamentului de Politie din New York. Decesul artistului american pare sa fi fost cauzat de o supradoza de droguri, informeaza Mediafax.

Philip Seymour Hoffman, recompensat cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun actor" pentru rolul principal din "Capote", un film dedicat scriitorului Truman Capote, a murit la varsta de 46 de ani. Potrivit site-ului TMZ.com, politia a descoperit un ac de seringa infipt intr-un brat al actorului si un pliculet care pare sa fi continut heroina. Potrivit The Wall Street Journal, trupul neinsufletit al actorului american a fost descoperit in baia apartamentului sau, in jurul orei locale 11.15, de catre un prieten scenarist, care a telefonat imediat serviciilor de urgente. Politia americana a deschis o ancheta, informeaza TMZ.com.

Desi circumstantele in care Philip Seymour Hoffman a murit nu sunt deocamdata foarte clare, actorul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme cauzate de dependenta de droguri. Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, dar a recidivat din acest punct de vedere in 2012.

In mai 2013, starul s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare pentru a se trata contra dependentei de heroina.

Actorul are trei copii - Cooper, Tallulah si Willa - cu partenera lui de viata, Mimi O'Donnell.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.