Actorul american Robert Downey Jr. lucreaza in secret la inregistrarea unui album pop, dupa ce a constatat ca o melodie pe care a interpretat-o in duet cu artistul britanic Sting a avut un mare succes la public, informeaza contactmusic.com.

In luna ianuarie, o inregistrare video care il prezinta pe actorul american interpretand in duet cu Sting piesa "Driven to Tears" a grupului The Police a fost publicata pe internet si a adunat peste 2,2 milioane de vizualizari. Inregistrarea a fost realizata de fapt in octombrie 2011, la un concert sustinut de Sting intr-un teatru din Manhattan, cu ocazia celei de-a 60-a aniversari a artistului britanic.

Celebrul actor a avut intalniri cu mai multi directori executivi ai unor case de productie care au deveniti interesati de acest proiect muzical, dupa ce duetul actorului cu Sting a devenit un mare succes pe internet, scrie MEDIAFAX.

"Unele dintre cele mai mari nume din industria muzicala il ajuta pe Robert sa realizeze un album muzical. Robert a inregistrat deja cateva melodii si are o voce mult mai buna decat a unora dintre vedetele promovate acum", a declarat o sursa.

Sting si Robert Downey Jr. sunt prieteni de foarte multi ani, iar actorul american l-a convins pe cantaretul britanic sa cante alaturi de el melodia "Every Breath You Take", in 2000, intr-unul din episoadele serialului de televiziune "Ally McBeal".

"Este clar ca Robert este talentat si scrie muzica de foarte mult timp. Cine stie, poate va castiga un Grammy inainte sa primeasca un Oscar", a mai spus sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.