Veveritele Chip si Dale, protagonistele unui indragit serial de desene animate, vor ajunge pe marile ecrane intr-un lungmetraj live-action realizat de studiourile Disney.

Acest proiect va prezenta originea personajelor din serialul "Chip 'N Dale's Rescue Rangers to the Rescue", produs in 1989 tot de grupul Disney, in care simpaticele veverite - smecherul Chip si naivul Dale - conduc o agentie de detectivi din lumea animalelor.

Noul proiect cinematografic se afla inca intr-o faza incipienta de productie si va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Rob Rugan, un apreciat regizor de reclame. Rob Rugan va regiza in curand filmul "Genies", pentru studiourile Paramount, si va adapta pentru marele ecran seria de romane "The Genius Files", pentru studiourile Warner Bros, scrie MEDIAFAX.

Filmul "Chip 'n' Dale" va fi produs de compania Mandeville, o subdiviziune a grupului Disney.

Tehnica live-action, ce combina personaje reale cu personaje animate, a avut mare succes la Hollywood in ultimii ani. Astfel, studiourile Sony au produs filmele din seria "Strumpfii", iar studiourile Fox au produs peliculele din francizele "Alvin and the Chipmunks" si "Garfield".

Veveritele Chip si Dale au aparut pentru prima data in 1943 intr-un scurtmetraj animat alaturi de Pluto si, apoi, in 22 calupuri animate, difuzate la televiziunea americana pana la mijlocul anilor '50, in care cei doi protagonisti fie il necajeau pe Pluto, fidelul prieten patruped al lui Mickey Mouse, fie se razboiau cu Donald Duck.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.