Cantareata americana Katy Perry se afla joi pe punctul de a deveni prima persoana din lume care aduna 50 de milioane de followers pe contul ei de Twitter.

Potrivit Twitter Counter, aplicatia care ofera cifrele de utilizare a retelei de socializare, cantareata in varsta de 29 de ani ar trebui sa depaseasca acest prag simbolic in cursul zilei de vineri.

Joi, contul artistei americane, aflata in prezent in topul vanzarilor din Statele Unite cu albumul "Dark Horse", numara 49.989.780 followers, scrie MEDIAFAX.

Katy Perry, care publica in mod regulat tot felul de noutati pe Twitter, dar care urmareste la randul ei doar 130 de conturi, "nu s-a laudat niciodata cu recordurile ei pe Twitter", afirma reprezentantii acestei retele de microblogging.

Cantaretul canadian Justin Bieber a detronat-o pe Lady Gaga in iunie 2013, devenind persoana cu cel mai mare numar de followers pe aceasta platforma, insa a fost nevoit sa cedeze primul loc in favoarea cantaretei Katy Perry, in noiembrie.

Justin Bieber are in prezent putin peste 49,2 milioane de admiratori pe Twitter.

Presedintele american Barack Obama se afla pe locul al treilea cu 41,2 milioane de abonati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.