Actorul american Leonardo DiCaprio s-a asociat cu doi producatori specializati in filme horror pentru a produce un lungmetraj ce apartine acestui gen cinematografic, informeaza site-ul publicatiei Le Nouvel Observateur.

Filmul se va intitula "Home" si va prezenta o serie de evenimente inspaimantatoare care au loc intr-o casa bantuita.

Pentru acest proiect, Leonardo DiCaprio s-a asociat cu doi profesionisti ai genului horror - Jason Blum, producatorul francizei "Activitate paranormala", si Graham King, producatorul filmului cu zombie "World War Z".

Filmul va fi regizat de Denis Illadis pe baza unui scenariu scris de Topher Grace si Patricia Clarkson.

Scenariul, considerat unul clasic, va prezenta aventurile unui barbat care devine convins ca locuinta pe care parintii lui i-au lasat-o mostenire este bantuita de spirite malefice, scrie MEDIAFAX.

Leonardo DiCaprio, nascut in 1974, este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996.

In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar. Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in filmul lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010. Totodata, in anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat in "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood. Actorul a jucat in filmul "Marele Gatsby", o ecranizare de exceptie a romanului omonim scris de Francis Scott Fitzgerald, in regia lui Baz Luhrmann, care a avut premiera anul trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.