Actrita americana Jennifer Lawrence ar putea semna un contract de 20 milioane de dolari cu casa de moda Dior, informeaza dailymail.co.uk.

Acest contract deosebit de profitabil ar putea fi semnat pentru o perioada de trei ani si ar reprezenta cea de-a doua colaborare dintre Jennifer Lawrence, una dintre actritele in mare voga la Hollywood, si celebra casa de moda franceza.

Potrivit MEDIAFAX, artista americana, in varsta de 23 de ani, a fost aleasa de Raf Simons, directorul de creatie de la Dior, in 2012, pentru a promova o campanie a casei franceze, ce a fost lansata in februarie 2013.

La acea vreme, Rad Simons a spus ca a fost puternic impresionat de Jennifer Lawrence: "Sunt uluit de tineretea si de frumusetea ei clasica, dar si forta ei de caracter si de complexitatea de care este capabila cand interpreteaza diverse personaje, desi are o varsta atat de frageda".

Acea campanie publicitara, considerata usor austera, a fost filmata in alb-negru, pentru a ilustra epoca de aur a stralucitorului Hollywood, captand in acelasi timp stilul sic si elegant pentru care este renumita casa Dior.

Pe masura ce cariera ei cinematografica a explodat pur si simplu la Hollywood, Jennifer Lawrence a mentinut o relatie stransa cu casa Dior, alegand adeseori sa poarte rochii Dior la diverse gale si evenimente.

Jennifer Lawrence Shrader, nascuta pe 15 august 1990, in Louisville, Kentucky, este una dintre actritele americane tinere in mare voga. La varsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis sa urmeze o cariera in actorie si si-a convins parintii sa o duca in New York pentru a gasi un agent de talente. Desi nu avea experienta in actorie, a primit multe laude de la agentia pentru care a dat auditii. A absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a incepe o cariera in actorie.

A avut roluri principale in "The Bill Engvall Show" si in filme precum "Departe de campia in flacari/ The Burning Plain" si "Mainile tatalui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit aprecieri si o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita. Jennifer Lawrence, care s-a remarcat si in seria "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a primit premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", la cea de-a 85-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles, in februarie 2013. Jennifer Lawrence este din nou nominalizata la Oscar in acest an, la categoria "cea mai buna actrita in rol secundar", pentru rolul interpretat in filmul "Teapa in stil american/ American Hustle".

Citeste si:
România va cumpăra 32 de avioane F-35, valoarea contractului...
România va cumpăra 32 de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.