Cantaretul canadian Justin Bieber este acuzat ca ar fi agresat un sofer de limizina in Toronto.

Conform politiei din Toronto, Bieber ar fi lovit soferul in ceafa, de cateva ori, in timpul unui conflict aparut in drum spre hotel. Soferul a coborat din masina si a chemat politia, insa cantaretul a plecat de la locul incidentului inainte de sosirea autoritatilor, anunta MEDIAFAX.

Pe de alta parte, un avocat din Canada, care il reprezinta pe cantaret, a emis o declaratie in care se sustine ca Justin Bieber este nevinovat.

Avocatii artistului spera ca incidentul sa fie incadrat ca infractiune minora, echivalentul unui delict in Statele Unite ale Americii. Bieber trebuie sa apara in fata instantei, la un tribunal din Toronto, pe 10 martie.

Acest incident este cel mai recent dintr-o serie neintrerupta de probleme cu legea, cu care s-a confruntat Justin Bieber in ultima vreme.

Pe 23 ianuarie, Justin Bieber a fost arestat, in Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini, fiind insa eliberat a doua zi pe cautiune. La momentul respectiv, Bieber a spus politistilor ca, inainte de a se urca la volanul automobilului, marca Lamborghini, a consumat alcool, marijuana si medicamente ce ar putea fi eliberate pe baza de reteta.

Cantaretul, care s-a prezentat miercuri la un sediu al politiei din Toronto, a pledat nevinovat la aceste acuzatii. Daca va fi condamnat, cantaretul ar putea fi inchis pentru sase luni, desi ar putea scapa cu o pedeapsa mai usoara, dat fiind ca nu are antecedente penale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.