Gala Primetime Emmy Awards 2014, in cadrul careia sunt decernate cele mai importante trofee din industria de televiziune americana, va avea loc luni, 25 august, au anuntat, marti, reprezentantii Academiei de televiziune, arte si stiinte (Academy of Television Arts & Sciences) si ai postului NBC.

Potrivit Reuters, aceasta data reprezinta o surpriza, intrucat gala Primetime Emmy Awards avea loc in mod traditional intr-o seara de duminica, la sfarsitul lunii septembrie.

Cea de-a 66-a editie a Primetime Emmy Awards va fi difuzata in direct de postul NBC, detinut de Comcast Corp. Organizatorii vor anunta in viitorul apropiat numele prezentatorului principal al galei si numele producatorilor show-ului din acest an.

Modificarea datei la care sunt decernate aceste trofee a fost efectuata pentru a evita o suprapunere cu emisiunea "Sunday Night Football", a precizat purtatorul de cuvant al postului NBC. "Sunday Night Football", un program de televiziune difuzat saptamanal in timpul sezonului NFL (National Football League), a obtinut o audienta medie de 21,7 milioane de telespectatori in sezonul 2013 - 2014, ocupand locul al doilea in topul celor mai mari audiente din televiziunea americana, scrie MEDIAFAX.

Gala Creative Arts Emmy, unde sunt acordate trofee in categoriile tehnice si de productie, va avea loc in acest an duminica, 16 august. Show-ul este de obicei difuzat la televiziunea americana la o data ulterioara - care nu a fost deocamdata anuntata.

Gala Primetime Emmy Awards din 2013, prezentata de Neil Patrick Harris, unul dintre protagonistii serialului de comedie "How I Met Your Mother", produs si difuzat de postul CBS, a avut o audienta de 17,6 milioane de telespectatori. La acea gala, productia "Breaking Bad" s-a impus la categoria "cel mai bun serial - drama", iar show-ul "Modern Family" a fost desemnat invingator la categoria "cel mai bun serial - comedie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.