Trupa americana Motley Crue, emblematica pentru curentul glam metal promovat intens in anii '80 de postul MTV, a anuntat ca se va destrama oficial in 2015, dupa incheierea turneului sau de adio.

Membrii formatiei americane, devenita celebra gratie unor piese de succes precum "Dr. Feelgood" si "Girls, Girls, Girls", au anuntat ca au semnat un contract prin care s-au angajat sa nu mai sustina niciodata alte turnee, in timpul unei conferinte de presa ce a avut loc in orasul lor natal, Los Angeles.

"Tommy a spus-o cel mai bine, recent, atunci cand a zis ca un «turneu de adio» este acela facut de o trupa care face mai intai un turneu de adio, dar apoi se reuneste, mai face un turneu de adio, se destrama din nou si iar se reuneste", a declarat basistul Nikki Sixx, referindu-se de la o declaratie recenta a tobosarului Tommy Lee.

"Am decis ca acesta sa se numeasca «turneul final» pentru noi si am decis sa semnam un contract prin care sa va spunem ca acest lucru este real, pentru ca noi vrem sa fim mandri de Motley Crue si vrem ca fanii nostri sa fie mandri de Motley Crue in deceniile care vor veni", a adaugat Nikki Sixx, potrivit mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.